Μονώσεις - Συστήματα Ξηράς Δόμησης ΔΟΜΟ - BEST

 
Χασιάς 157
131 22 Ίλιον
 
Τηλέφωνο +302102632616
 
Φαξ +302105058630
 
 
 
 
 

Τσιμεντοσανίδες

 
 
Τσιμεντοσανίδες DC Tech
Αντιαλκαλική Ταινία Αρμού DC Tech
Knauf Betocoat DC Tech
Γωνιόκρανο Προσταστίας DC Tech
Διαπνέουσα Μεμβράνη DC Tech
Βίδες ΑQUAPANEL MAXI SCREW DC Tech
Προφίλ Νεροσταλάκτη DC Tech
Aντιαλκαλικό Yαλόπλεγμα DC Tech
 
 
 
AQUAPANEL® Cement Board Outdoor

Συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ξηράς δομησης σε συνδυασμό με την στιβαρότητα μιας συμβατικής κατασκευής.Η τσιμεντοσανίδα AQUAPANEL® Outdoor αποτελείται από τσιμέντο τύπου Portland και διάφορα αδρανή πρόσμεικτα. Είναι οπλισμένη στις δύο επιφάνειες με ειδικό υαλόπλεγμα υψηλής αντιαλκαλικής προστασίας.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Aντιαλκαλική ταινία αρμού

Η αντιαλκαλική ταινία αρμού τσιμεντοσανίδας είναι ένα ύφασμα πλέγματος γυαλιού με ένα ανθεκτικό αλκαλικό επίστρωμα, ώστε να είναι δυνατή η χρήση της στο αλκαλικό περιβάλλον της τσιμεντοσανίδας.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Κnauf Betocoat

Tο Κnauf Betocoat πρέπει να ομογενοποιηθεί με χρήση μίξερ βαρέως τύπου, με 300-450 στροφές ανά λεπτό. Στη συνέχεια πρέπει να αναμιχθεί σε ίσους όρους τσιμέντου προσθέτοντας εώς 400ml νερού ανά 5kg/δοχείο.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Γωνιόκρανο Προστασίας

Το γωνιόκρανο προστασίας τοιχοποιίας είναι ειδικά μελετημένο για εξωτερικές τοιχοποιίες. Έχει απεριόριστη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες γιατί είναι πλαστικό και δεν επηρεάζεται από την αλκαλικότητα του τσιμέντου και την εξωτερική υγρασία.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Διαπνέουσα Μεμβράνη

Η Κnauf insulation lds είναι μια διαπνέουσα μεμβράνη στεγάνωσης ειδικά σχεδιασμένη για τα συστήματα εξωτερικής τοιχοποιίας. Τοποθετείται μεταξύ του μεταλλικού σκελετού και της τσιμεντοσανίδας.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Βίδες ΑQUAPANEL MAXI SCREW

Ειδικές βίδες τσιμεντοσανίδας με ειδική επικάλυψη Climate-X, με εγγυημένη αντιδιαβρωτική προστασία 1500 ωρών σε τεστ αλατόνερου. 'Έχουν ειδικά σχεδιασμένο πλατύ κεφάλι για τη σταθερή συγκράτηση της τσιμεντοσανίδας.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Προφίλ Νεροσταλάκτη

Το προφίλ νεροσταλάκτη τοιχοποιίας είναι ειδικά μελετημένο για εξωτερικές τοιχοποιίες. Έχει απεριόριστη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες γιατί είναι πλαστικό και δεν επηρεάζεται από την αλκαλικότητα του τσιμέντου και την εξωτερική υγρασία.

Δείτε περισσότερα,εδώ
 
Aντιαλκαλικό Yαλόπλεγμα

Το αντιαλκαλικό πλέγμα τσιμεντοσανίδας είναι ένα ύφασμα πλέγματος από ίνες γυαλιού με ένα ανθεκτικό αλκαλικό επίστρωμα, ώστε να είναι δυνατή η χρήση της στο αλκαλικό περιβάλλον της τσιμεντοσανίδας.

Δείτε περισσότερα,εδώ